MENÜ

Stoke seyircisi Arsene Wenger'i kızdırdı

Aaron Ramsey'ye Stoke seyircisinin "Hala sekerek yürüyorsun" tezahüratında bulunması Arsene Wenger'i çok kızdırdı.

Stoke seyircisi Arsene Wenger'i kızdırdı

2010 senesinde Shawcross ile girdiği mücadelede ayağı kırılan ve 9 ay sahalardan uzak kalan Aaron Ramsey'ye Stoke seyircisinin "Hala sekerek yürüyorsun" tezahüratında bulunması Arsene Wenger'i çok kızdırdı.

Wenger, "Ramsey için bu düşüncede olan insanların evlerine gittiklerinde maçı tekrar seyredip yaptıkları eylemden utanç duyacaklarından eminim. Ben utancımdan kulaklarını kapattım ve maça konsantre olmaya çalıştım. Bazen insanlar topluluğa karıştıklarında bireyselliklerini kaybedebiliyorlar" açıklamasında bulundu.

Petr Cech, Arsenal'e transfer olduğu gün John Terry, "Arsenal, 15 puan getirecek bir kaleciyle anlaştı" demişti. Ne kadar haklı olduğu dünkü maçta ortaya çıktı. Yaptığı kurtarışlarla Arsenal'in çok değerli bir puan almasında en büyük rolü oynayan Cech, Stoke kalecisi 22 yaşındaki Jack Butland'la beraber maçın oyuncusu seçildi.

Petr Cech, "Herkes maçı kaybedeceğimizi bekliyordu, şampiyonluk adayı olduğumuzu gösterdik. Bir puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Oynadığım oyundan memnunum diyerek konuşmasına devam eden Cech Pazar günü oynayacakları Chelsea maçında gol yemeyerek bu sezon 10 maçta kalesinde gol görmemiş olacak" dedi.

Roman Abramovich'in Cech'e verdiği sözü Mourinho'ya rağmen tutması ve Petr Cech'in Arsenal'e transfer olmasına büyük bir cömertlikle izin vermesi Arsenal şampiyon olursa uzun zaman konuşulacak bir konu olacak.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ