MENÜ

Stockholm'e son 4 kaldı

Avrupa Ligi’nde adını son 8 takım arasına yazdıran Siyah-Beyazlılar’ın, 24 Mayıs’ta Stockholm’de olacaklarına inancı tam... Olympiakos’la Vodafone Arena’da oynanan rövanş maçında açtıkları dev pankartla final yolunu gösteren taraftarın da takımlarına bu konuda inancı oldukça yüksek.

Stockholm'e son 4 kaldı

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon şampiyonluk yaşamasının ardından direkt olarak Devler Ligi’nin yolunu tutan Siyah-Beyazlılar, B Grubu’nu 7 puanla 3. sırada tamamlayıp Kupa 2’nin yolunu tutmuştu. UEFA’ya geçiş yapmalarının ardından bu kupada hedefini final üzerine yapan Şenol Güneş’in öğrencileri, bu yolda 2 kritik eşiği geride bıraktı. İlk olarak son 32 turunda İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva’yı 2-1 ve 3-1’lik skorlarla geçen Kara Kartal, son 16’da da 1-1 ve 4-1’lik sonuçlarla Olympiakos’u da geride bıraktı. Avrupa Ligi’nde son 8 takımın arasına kalan Kara Kartal’ın önünde Stockholm hedefi için sadece 4 maç kaldı.

‘Bizim için savaş’

Avrupa Ligi’nde çeyrek final ilk maçında Lyon’a 13 Nisan’da konuk olacak Kara Kartal, rövanşa da 20 Nisan’da Vodafone Arena’da çıkacak. Başkanından teknik adamına ve futbolcusuna 24 Mayıs’taki UEFA Avrupa Ligi finaline kilitlenen Siyah-Beyazlılar’a taraftarından da büyük destek var... Önceki gün Olympiakos’la oynanan son 16 turu rövanş mücadelesinde açtıkları pankartla hedefi gösteren Beşiktaşlı futbolseverler, ‘Fight for us’ (Bizim için savaş) yazısıyla takımlarına finale kadar destek olacaklarını gösterdiler.

[Content:{1283601}]






Haberin Devamı
YORUM YAZ