MENÜ

Shakira'nın evine giden Gerard Pique'ye dayak

Çocuklarını görmek için ayrıldığı eşi Shakira'nın Miami'deki evine giden Gerard Pique beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. İşte detaylar...

Shakira'nın evine giden Gerard Pique'ye dayak

Uzun yıllar Barcelona'da forma giydikten sonra aktif futbol yaşantısına son veren Gerard Pique son dönemde eski eşi Shakira ile yaşadığı olaylar nedeniyle gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Pique'yi özel bir şirkette halklar ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia ile aldatmış ve yakalanmıştı. Ayrılığı ardından Shakira, Miami'ye taşınırken çocukları Pique'nin ayda 10 gün görebileceği konusunda anlaşma sağlanmıştı.

Shakiranın evine giden Gerard Piqueye dayak

DOLAPTAKİ REÇELDEN ANLADI

La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona formasıyla kupalar kazanma başarısı gösteren Pique'nin, Shakira'yı aldattığı buzdolabındaki reçel sayesinde ortaya çıkmıştı.

Shakira seyahatteyken eve reçel alınmış ve yenilmişti. Bu durumdan şüphelenen Kolombiyalı şarkıcı İspanyol savunmacıyı yakalamıştı.

KAVGAYI POLİS AYIRDI

İspanyol basınında yer alan iddialara göre, Gerard Pique çocuklarını görmek üzere Miami'ye ilk seyahatında Shakira ile tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Shakiranın evine giden Gerard Piqueye dayak

Bu sırada Kolombiyalı şarkıcının kardeşi Tonino Meberak araya girerek ikiliyi ayırmak istedi. Tartışmanın büyümesi üzerine Meberak'ın Pique'yi dövdüğü ve bu kavgayı olay yerine gelen polisin ayırdığı belirtildi. Konuyla ilgili iki taraftan da henüz bir açıklama gelmedi.

PIQUE'NİN KARİYERİ

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Gerard Pique, 2004 yılında 5.25 milyon Euro bedelle Manchester United'a transfer olmuştu. Bir dönem Real Zaragoza'ya kiralanan Pique 2008 yılında 5 milyon Euro karşılığında futbola başladığı Barcelona'ya transfer oldu.

Shakiranın evine giden Gerard Piqueye dayak

Futbolu bıraktığı 2023 yılına kadar Katalan devinde forma giyen Pique, Barcelona formasıyla tüm kulvarlarda 616 maça çıktı.

Gerard Pique'nin Barcelona Formasıyla En İyi Anları

Shakiranın evine giden Gerard Piqueye dayak

YORUM YAZ