İstanbul devinden Everton bombası! Hücuma hız katacak...
04 Aralık 2025, Perşembe 06:59Güncelleme Tarihi:
BREZİLYA'DAN FLAŞ İDDİA
Beşiktaş’ta devre arası transfer operasyonu giderek hızlanırken, Brezilya basınından gelen bir iddia siyah-beyazlı gündemi hareketlendirdi. Bolavip’in haberine göre Beşiktaş, Flamengo’nun kanat oyuncusu Everton Cebolinha için ocak ayında resmi adımlar atmaya hazırlanıyor.

FLAMENGO SATIŞA SICAK
Yönetimin, uzun süredir takip ettiği 29 yaşındaki futbolcu için kulübüyle temasları devre arasında başlatacağı aktarıldı. Flamengo cephesinde ise ekonomik tablo transferin önünü açabilecek türden. Haberde, Brezilya ekibinin mali dengeleri korumak ve kadro mühendisliğini yeniden şekillendirmek adına oyuncu satışlarına sıcak baktığı vurgulandı. Özellikle yüksek maliyetli isimlerin gönderilebileceği, Everton’ın da bu listede yer aldığı belirtildi.

14 MİLYON EURO
Cebolinha, 2022 yılında Benfica’dan 14 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmiş ve kulübün önemli yatırımlarından biri olarak görülmüştü. Ancak Flamengo’nun yapılanma sürecinde bu yüksek bedelin bir bölümünü geri kazanmayı hedeflediği ifade ediliyor. Beşiktaş’ın özellikle hücum hattına dinamizm katacak, çizgi oyununu güçlendirecek bir kanat arayışı içinde olduğu bilinirken, Cebolinha’nın çok yönlü oyun yapısı teknik ekibin planlarına uyuyor. Brezilyalı yıldızın bu sezonki performansı da ilgi çekici: 37 maçta 4 gol ve 4 asistlik katkı sağlayan Everton, hem skora dokunan hem de pres gücüyle öne çıkan bir kanat profili sergiliyor.
