MENÜ

Sonunda Kartal!

Beşiktaş, en son 2009'da Kamil Ocak'ta mağlup edebildiği ve sonrasındaki 4 mücadelede yenemediği Gaziantep'i sonunda devirdi. Olcay ve Ömer'in golleriyle 3 puana ulaşan Siyah-Beyazlılar, ligde bu sezon 3 maç sonra deplasmanda kazandı.

Sonunda Kartal!

Süper Lig’in ikinci yarısında çıkış arayan Beşiktaş, Gaziantep karşısında 3 puanı aldı. Geçen hafta Erciyesspor’u 3-2 yenen Siyah-Beyazlılar, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekibin, son dönemde Beşiktaş’a karşı istatistiklere baktığımızda dikkat çekici bir başarısı vardı. Gaziantep’i deplasmanda en son 2008-2009’un 21. haftasında 3-0 yenen Beşiktaş, ardından Kamil Ocak’ta oynadığı 4 maçta 3 puan kazanamamıştı.

Olcay’ın 7. golü oldu

Bu karşılaşmalardan 2 yenilgi, 2 beraberlikle ayrılan Siyah-Beyazlılar, ayrıca rakibine karşı son 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilmişti. Sezonun ilk devresinde mücadeleyi 2-0 kazanmayı başaran Kara Kartal, yine aynı skorla ve uzun bir aranın ardından Antep’ten 3 puanla çıktı. Maça çok iyi başlayan Beşiktaş, özellikle ilk 45 dakika boyunca çok iyi pres yaptı. Bunun karşılığında da kapılan topta Olcay Şahan, Gökhan Töre’nin pasında kafayla topu filelere yollamayı başardı. Kartal adına sahanın en iyi isimlerinden biri olan Olcay, bu sezonki 7. golünü attı. Onun ardından ise Hugo Almeida’nın sakatlanması sonrasında oyuna giren Ömer Şişmanoğlu, farkı 2’ye çıkardı. Antep’in skoru 2-1’e getiren golünün ardından Kartal biraz tedirginlik yaşasa da, ligde 3 maç sonra deplasmanda 3 puanı kapmayı başardı.

BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ