MENÜ

"Sonuna kadar mücadele edeceğiz"

Geçen hafta içinde hakkında çıkan transfer iddialarını kulüp sitesi aracılığıyla yalanlayan Egemen Korkmaz, solbek olarak çıktığı Gaziantepspor maçında elinden geleni yaptığını söyledi.

"Sonuna kadar mücadele edeceğiz"

Geçen hafta içinde hakkında çıkan transfer iddialarını kulüp sitesi aracılığıyla yalanlayan Egemen Korkmaz, solbek olarak çıktığı Gaziantepspor maçında elinden geleni yaptığını söyledi. Egemen, kalan haftalar için oldukça iddialı olduklarını da vurgulayarak, “Bu işin peşini asla bırakmayacağız. İşimizin rakibimize bağlı olması bizim için bir dezavantaj gibi gözükse de biz kazandıkça onlar demoralize oluyor. Çünkü her zaman takip edilmek kötü bir histir. Bunu biz de uzun bir süre yaşadık. Şimdi de rakibimiz aynı korkuyu yaşıyor. Biz kazacağız, gerisini onlar düşünecek” dedi.

GÜNEŞ: “EGEMEN ÇOK İYİ OYNADI”
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor karşısında alınan galibiyet sonrası oyuncularını tek tek kutladı. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan tecrübeli teknik adam oyuncularına yaptığı konuşmada, “Biz kendi işimize bakacağız. Siz rakibi asla düşünmeyin. Kalan haftalarda puan kaybı yaşamazsak şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi. Bu arada tecrübeli teknik adam maçta solbek olarak görev yapan stoper Egemen Korkmaz’ı da özel olarak tebrik ederek, “Gerek savunma, gerekse hücum yönüyle çok iyi bir performans ortaya koydu. Ona olan güvenimizi boşa çıkarmadı” diyerek oyuncusunu övdü.

“PAWEL BROZEK FORMUNU BİRAZ DAHA YÜKSELTMELİ”
İlk kez 11’de oynadığı bir lig maçında gol atmayı başaran Pawel Brozek’ten de memnun olduğunu ifade eden Güneş, “İşi bilen bir futbolcu olarak formunu biraz daha yükseltmeli. Bize katkılar yapacaktır. Burak Yılmaz ise her zaman kendisinde beklediğimiz güzel oyununu sergiledi. Bütün futbolcularımın performansından memnunum. Bireysel olarak onları tek tek değerlendirmek yerine takım oyunu anlamında çok güzel işler yaptığımızı söyleyebilirim. Kalan haftalarda da aynı güzel oyunumuzu sergileyeceğimize eminim” dedi.

BURAK: “FORMAM 17, GOLÜM 17.. AMA HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ ŞAMPİYONLUK”
Trabzonspor formasıyla bu sezon yıldızını parlatmaya devam eden Burak Yılmaz, kalan haftalar öncesi şampiyonluk için oldukça inançlı. Burak, şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini belirterek, “Sahaya çıktığımızda aklımızda sadece bu var. Saha dışında da bunu konuşuyoruz. Önemli bir avantajı yitirip rakibimizin puan kaybını beklemek bizi üzüyor. Ancak biz nasıl puan kaybettiysek onlarında kaybedebileceğini düşünüyoruz. Forma numaram 17, golüm 17. Gol krallığı gibi bir hedefim yok ama hepsinden önemlisi şampiyonluk. Zaten şampiyon olamadıktan sonra attığım bu gollerin hiçbir önemi de yok” diye konuştu.

GİRAY KAÇAR’DAN TWITTER MESAJI
Bordo – mavili takımın başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar, sosyal paylaşım sitesi Twitter’den taraftarlara seslendi. Takım arkadaşı Burak Yılmaz’ı sergilediği performanstan ve attığı iki golden dolayı tebrik eden Giray, “Maç içerisinde bir ara daldım ve taraftarların şovunu izledim. Bu büyük taraftara teşekkürler” dedi. Bu arada son haftalarda sergilediği başarılı performans ile dikkat çeken Giray Kaçar, takımında vazgeçilmezleri arasına girdi. Gaziantepspor maçında Cenk Tosun’u tutma görevi verilen savunma oyuncusu bu görevini de en iyi şekilde yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ