MENÜ

Son dakika! Vedat Muriç şoku

Son Dakika haberi... Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç'ten sakatlık haberi geldi. Sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Muriç, sakatlığı sebebiyle Kosova Milli Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ve İngiltere ile oynayacağı maçların kadrosundan çıkarıldı.

Son dakika! Vedat Muriç şoku

Son dakika haberi... Fenerbahçe ve Kosova'nın golcüsü Vedat Muriç'ten sakatlık haberi geldi. Sezon başı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer için kıyasıya rekabete girdiği ve Sarı Lacivertli ekibin mutlu sona ulaştığı Muriç, kısa süre içerisinde gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Kosova'nın da değişilmez ismi olan Muriç'in İngiltere ve Çekya maçlarında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği açıklandı.

Haberin Devamı

Ülkesinin oynayacağı kritik Çekya ve İngiltere maçlarında takımını yalnız bırakacak 25 yaşındaki golcü futbolcu, 4 günde iki maç oynamasının sakatlığını daha ileri götüreceği için tedbir amaçlı kadrodan çıkarıldı ve tedavisine sarı-lacivertli kulüpte devam edilecek. Golcü futbolcu Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yla oynadığı mücadelede bileğinden sakatlanmıştı.

YORUM YAZ