MENÜ

Son dakika transfer haberi! Beşiktaş Sevilla forması giyen Joris Gnagnon için hareket geçti

Son dakika transfer haberi... Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Sevilla forması giyen fransız stoper Joris Gnagnon için girişimlere başladı.

Son dakika transfer haberi! Beşiktaş Sevilla forması giyen Joris Gnagnon için hareket geçti

Beşiktaş devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, dün oynanan Sivassor maçı sonrasında devre arasında 1-2 transfer yapabileceklerini ancak bütçenin ne kadar olduğunu bilmediğini söylemişti.

Haberin Devamı

Kartal'ın ilk hedefi savunma bölgesine bir takviye yapmak. TRT Spor'a göre bu doğrultuda Beşiktaş, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'da forma giyen 23 yaşındaki stoper Joris Gnagnon'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

SEVILLA'YA TRANSFER ENGELİ!

13.5 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLDU

İspanyol temsilcisinin 2018 yazında Fransız ekibi Rennes'den 13.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği genç yıldız, bu sezon kadroya girmekte zorlandı. Sevilla, oyuncusunu maç tecrübesi kazanması için başka bir takıma kiralamak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Rennes'de kiralık olarak forma giyen Fransız futbolcu, 31 maçta görev almış ve 2 gol 1 asistlik performasla mücadele etmişti.

Bonservis bedeli 4 milyon euro olan Joris Gnagnon'un Sevilla'daki sözleşmesi 2023 yılına sona eriyor.

YORUM YAZ