MENÜ

Son dakika transfer haberi: Isco transferinde Zidane engeli!

Transfer haberi: Real Madrid'in yıldızı ismi Isco, İspanyol ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. Birçok Avrupa kulübünün transferi için devreye girdiği Isco'nun tercihi belli oldu. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS'ın haberine göre Isco, Ocak ayında bir diğer La Liga ekibi Sevilla'ya transfer olmak istiyor ancak Teknik Direktör Zinedine Zidane, bu transfere izin vermedi. İşte Isco ve Real Madrid arasında yaşanan son dakika gelişmeleri...

Son dakika transfer gelişmesi... Pandemi sebebiyle ekonomik anlamda suların durulmadığı Real Madrid'de bir ayrılık daha gündeme geldi. 2013 yılından beri Real Madrid'de forma giyen İspanyol yıldız Isco, Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

AS gazetesinin haberine göre, Ocak ayında Sevilla'ya gitmek isteyen Isco için Zinedine Zidane izin vermedi. Fransız teknik adamın bu kararında pandemi nedeniyle zor günler geçiren kulübün transfer yapamaması olasılığını göz önünde bulundurduğu belirtildi.

Madrid ekibi sezon sonunda Isco'nun ayrılmasına izin verecek ve 15 milyon ile 20 milyon Euro arasında bir bonservis beklentisi içinde.

Isco'nun ayrılışında yaşanacak gecikme, İspanyol yıldızın EURO 2020 için kadroya girme şansını etkileyebilir. En son Ekim 2019'da milli takıma çağırılan Isco, Luis Enrique'nin tekrar göreve gelmesinden bu yana kadroya dahil edilmedi.

Real Madrid 8 sezon geçiren Isco, 318 maçta 51 gol kaydetti.

Kaynak: NTV Spor

YORUM YAZ