MENÜ

SON DAKİKA! Trabzonspor'da Caleb Ekuban şoku yaşanıyor

Son dakika haberi. Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Trabzonspor'da Caleb Ekuban şoku yaşanıyor. Performansıyla alkış toplayan Ekuban, son antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle Başkent ekibine karşı sahada olamadı.

SON DAKİKA! Trabzonspor'da Caleb Ekuban şoku yaşanıyor

Trabzonspor'da sakatlık şoku yaşanıyor. Pandemi sonrası müthiş bir başlangıç yapan ve Göztepe ile Fenerbahçe maçlarında 1 gol, 3 asistlik performans sergileyen Caleb Ekuban, Ankaragücü maçında sahada olamadı. Son taktik antrenmanda kasık sakatlığı yaşadığı belirtilen futbolcu, maç kadrosunda yer almadı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Hüseyin Çimşir, müsabaka öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Ekuban’ın MR’ının çekildiğini belirterek, "Son antrenmanda bir sakatlık yaşadı. Birinci derecede yırtık gözüküyor. 1 ile 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacak. Ama bu oyuncunun kas yapısıyla da alakalı, erken dönebilir." ifadelerini kullandı.

Karadeniz ekibinde Aytemiz Alanyaspor maçında kırmızı kart gören İranlı futbolcu Majid Hosseini ile Fenerbahçe karşılaşmasında kasık sakatlığı geçiren Nwakaeme de maç kadrosuna dahil edilmedi.Caleb Ekuban, 3 ayını sakat geçirdiği sezonda 27 maçta 9 gol ve 7 asiste imza attı. Ganalı forvet, Trabzonspor'a hayat verirken, kariyerinin de en verimli döneminden geçiyor.

YORUM YAZ