MENÜ

SON DAKİKA | Premier Lig'de maçlar ertelendi

Dünyayı saran corona virüs tehditi nedeniyle birçok önemli lig ve organizasyon ertelendi. Çok az sayıda lig seyircisiz oynanma kararı alırken Premier Lig maçları seyircili devam kararı almıştı. Dün geç saatlerde Arsenal teknik direktörü Arteta'nın testinin pozitif çıkması sonucu bugün bir toplantı yapıldı. Premier Lig'de maçlar 3 Nisan tarihine kadar ertelendi.

SON DAKİKA | Premier Lig'de maçlar ertelendi

Dünyayı saran corona virüs tehditi nedeniyle birçok önemli lig ve organizasyon ertelendi. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi başta olmak üzere Ligue 1, La Liga, Serie A erteleme kararları alırken Bundesliga'da bugün aldığı kararla gelecek haftadan itibaren maçları askıya aldı.

Haberin Devamı

Çok az sayıda lig seyircisiz oynanma kararı alırken dün gece Premier Lig maçları seyircili oynatma kararını devam ettirmişti. Dün geç saatlerde Arsenal teknik direktörü Arteta'nın testinin pozitif çıkması ayrıca bazı takımlarda oyuncularda da virüs çıkması sonucu bugün kurul acil bir toplantı yaptı.

4 Nisan'a kadar ertelendi

Premier Lig'de maçlar, koronavirüs sebebiyle 4 Nisan'a kadar askıya alındı. Premier Lig dışında İngiltere'de ayrıca bütün amatör ve profesyonel ligler ertelendi.

YORUM YAZ