MENÜ

Son dakika: Marius Sumudica, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında bir Marius Sumudica klasiği yaşandı. Rumen teknik adam, Çaykur Rizespor’un başında çıktığı ilk maçta kırmızı kart gördü. Gaziantep’i çalıştırdığı dönemde de hakemlerle sık sık sorun yaşayan Sumudica, bu sezon 3. kez tribüne gönderildi.

Son dakika: Marius Sumudica, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü

Çaykur Rizespor'da Stjepan Tomas'ın ardından teknik direktörlük görevine getirilen Marius Sumudica, Fenerbahçe deplasmanında siftah yaptı. Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarında telefonla direktiflerini ileten Rumen teknik adam bu kez kulübedeki yerini aldı. Ancak başarılı hocanın yeni macerası pek de iyi başlamadı. 20. dakikada hakem Abdülkadir Bitigen’e yaptığı itirazların ardından sarı kart gören Sumudica, ikinci yarıda iptal edilen gollerinin ardından yine itiraz etti. Hakemi alkışlayan Sumudica ikinci sarı karttan kırmızı ile cezalandırılırken, tribüne gönderildi. Bu karar nedeniyle büyük şaşkınlık yaşayan ve bir süre 4. hakeme de derdini anlatmaya çalışan Sumudica, karşılaşmanın kalan bölümlerini kulübenin arkasında oldukça sinirli şekilde takip etti.

Haberin Devamı

Son dakika: Marius Sumudica, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü

Futbolcuları bile geçti

Bu sezon Gaziantep FK’yı çalıştırdığı dönemde 2 kırmızı kart gören hatta birinde 4 maç ceza alıp sonrasında 2’ye düşürülen Sumudica, 3. defa kırmızıyla cezalandırılmış oldu. Teknik direktörler bir yana futbolculara bakıldığında dahi bu sezon Sumudica’dan başka 3 kırmızı kart gören yok.

Fabricio da atıldı

Sadece Sumudica değil, Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu Fabricio da

kırmızı kart gördü. 63. dakikada sarı kartla cezalandırılan Fabricio, 86’da ikinci sarıdan atıldı. Koronavirüs sürecini atlattıktan sonra formasına kavuşan Rizespor’un yıldızı büyük üzüntü yaşadı. Toplamda 10 eksikle Fenerbahçe’nin karşısına çıkan Karadeniz ekibi, İstanbul’da istediği sonucu alamadı.

Haberin Devamı

"Her zaman Sumudica'ya sarı kart gösteriyorlar”

Hakemlerin kendisi hakkında ön yargıları olduğunu düşündüğünü belirten Sumudica, 14. haftada oynanan Gaziantep-Kasımpaşa maçının ardından şu açıklamayı yapmıştı:

"Sarı kart yiyebilirim ama takım iyi oynuyor. Maçın 56. dakikasında sarı kart tamamen gereksiz neden yediğimizi bile söylemdiler. Çok gereksiz hak edilmemiş bir kart. Bunun için üzgünüm. Benim hakkımda bir ön yargı var. Sürekli kartlar bana çıkıyor. Fenerbahçe maçında Cüneyt Çakır beni uyardı. Bazı hakemlerin gelip beni kartla cezalandırmaları üzüyor. Ne dediğimi sormuyorlar bile. Ben oyuncularımı uyarıyorum onlar gelip bana kart gösteriyorlar. Bu bir rutin oldu. Her zaman Sumudica'ya sarı kart gösteriyorlar."

YORUM YAZ