MENÜ

SON DAKİKA! Lazio Vedat Muriç ile anlaştı, sıra Fenerbahçe'de

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç ile anlaşmaya varan Lazio, Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürüyor. Konuşulan bonservis bedeli, 16 milyon euro + 2 milyon euro bonus.

SON DAKİKA! Lazio Vedat Muriç ile anlaştı, sıra Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun başında Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Lazio'ya gönderiyor. Uzun süredir Muriç'i kadrosuna katmak isteyen Lazio, girişimlerini hızlandırdı. TRT Spor'un haberine göre, Kosovalı golcü ile anlaşmaya başlayan Lazio, Fenerbahçe ile görüşmelere başladı. Çizme ekibinin, Fenerbahçe'ye 16 milyon euro bonservis ve 2 milyon euro bonus önerdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Geçen hafta İstanbul'a gelen İtalyan yetkililer, Sarı-Lacivertliler ile bir görüşme gerçekleştirmiş ancak bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanamamıştı. Fenerbahçe ve Lazio'nun büyük oranda el sıkıştığı öğrenilirken, İtalyan basını da transferin bittiğini yazdı.

Fenerbahçe Vedat Muriç'i satarsa, elde ettiği gelirin tamamını bonservis harcamasında kullanabilecek. Ancak bu bedeli maaş harcama limitine eklerse, sadece net transfer gelirinin üçte biri ve oyuncunun yıllık ücretinin toplamı kadar harcama limitini yükseltebilecek.

YORUM YAZ