MENÜ

SON DAKİKA! Galatasaray'ın yeni golcüsü Falcao İstanbul'da

Galatasaray, Falcao'ya kavuştu... Galatasaray'ın yeni transferi Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, idari direktör Şükrü Hanedar, menajer Ahmet Bulut ve ailesiyle beraber İstanbul'a geldi.

SON DAKİKA! Galatasaray'ın yeni golcüsü Falcao İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni transferi Radamel Falcao, İstanbul'a geldi. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, futbol A takım idari direktörü Şükrü Hanedar, menajer Ahmet Bulut ve ailesi ile birlikte Monako'dan kalkan özel uçakla saat 20.00'de İstanbul'a ulaşan Radamel Falcao'yu binlerce sarı kırmızılı taraftar karşıladı.

Haberin Devamı

Falcao ve ailesi uçaktan indiği sırada, Kolombiyalı futbolcunun çocuklarına Galatasaray forması giydirilirken, Falcao ve ailesi sonrasında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nin çıkışına yöneldi. Terminalin çıkışında bekleyen binlerce Galatasaray taraftarının sevgi gösterisiyle karşılaşan Falcao, taraftarlara üçlü çektirdi ve 'Falcao' yazılı atkıyı tutarak selam verdi.

Galatasaraylı taraftarlar ise yaktıkları meşaleler ve söyledikleri marşlar ile yıldız futbolcuya 'Hoş geldin' dedi.

Haberin Devamı

Taraftarlar ayrıca bekleyiş sırasında başkan Mustafa Cengiz, 2'nci başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim adına da tezahüratlarda bulundu.

YORUM YAZ