MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Premier Lig'den orta sahaya sürpriz isim: Boubakary Soumare

Galatasaray'da transferin son günlerine gelinirken sıcak saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar yaz transfer döneminde, başkan Dursun Özbek liderliğinde önemli futbolcuları kadrosuna katmıştı. Cimbom, yaptığı hamlelerle adından söz ettirirken, iddialı bir takım kurdu. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda çalışmalarını yapan Aslan, fırsat transferi için harekete geçti. Galatasaray, İngiltere Premier Lig'de forma giyen yıldız futbolcu için devreye girdi. İşte transferin son saatlerinde bomba etkisi yaratan gelişmenin ayrıntıları...

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Premier Lig'den orta sahaya sürpriz isim: Boubakary Soumare

Galatasaray, İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City'de forma giyen Boubakary Soumare için harekete geçti. Menajerlerin, sarı kırmızılılara sunduğu oyuncunun maliyetinin düşük olduğu ifade edildi. Yıldız orta sahanın Leicester'dan ayrılmayı düşündüğü ve Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Sarı kırmızılılardaki Fransız oyuncularla temasa geçen Soumare'nin, olumlu rapor aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

23 yaşındaki futbolcunun, Leicester'ın kötü gidişatının ardından yeni bir maceraya atılmak istediği öğrenildi. 1.88 boyundaki ismin kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor. Transfer döneminin bitmesine çok az bir süre imzaların atılması hedefleniyor. Bunun yanı sıra Soumare'nin, Leicester ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Başarılı oyuncunun, satın alma opsiyonunun ise yüksek seviyelerde olması bekleniyor. Soumare'nin, güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Soumare, bu sezon İngiliz ekibinde 3 maça çıktı.

Geçen sezon 30 maça çıkan Fransız oyuncu, 1 asistle oynamıştı. Fransa U21 Milli Takım'ında 14 karşılaşmaya çıkan Soumare, gol ya da asist üretemedi. Soumare kariyerinde, PSG ve Lille formaları da giymişti. (A Spor)

Haberin Devamı

YORUM YAZ