MENÜ

Son dakika GS haberi! Galatasaray, Sacha Boey transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray son dakika transfer haberi... Galatasaray, Rennes'in 20 yaşındaki sağ beki Sacha Boey'i kadrosuna katıyor. Rennes ile bonservis konusunda anlaşmaya varan Sarı Kırmızılı ekip, Fransız ekibi resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Son dakika GS haberi! Galatasaray, Sacha Boey transferini KAP'a bildirdi

Alexandru Cicaldau transferini bitiren, Patrick van Aanholt anlaşan Galatasaray'dan flaş bir hamle daha geldi. Sarı Kırmızılı ekip, uzun süredir arayışta olduğu sağ bek transferini tamamladı. Rennes ile bonservis konusunda anlaşmaya varan Galatasaray, Fransız ekibi ile resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

''13.09.2000 doğum tarihli Sacha Boey'in transferi konusunda Fransız Stade Rennais FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Sacha Boey'u pazar günü İstanbul'a getirmesi beklenen Galatasaray'ın 20 yaşındaki sağ bek ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Son dakika GS haberi Galatasaray, Sacha Boey transferini KAPa bildirdi

Scout ekibinin önerisi ve Fatih Terim'in onayıyla gündeme gelen Sacha Boey'in pazar günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Dijon'da kiralık oynadı

Geçen sezon Dijon'da kiralık oynayan Kamerun asıllı futbolcu, 26 lig maçında 1 asistle oynadı. Temposu ve hızıyla dikkat çeken Boey, savunma gücüyle ön plana çıkıyor. Hücuma da sık sık destek veren Sacha Boey'in, potansiyeline ulaşması halinde Fransa Milli Takımı'na kadar yükselebileceği belirtiliyor. Sacha Boey daha önce Fransa'nın alt yaş milli takımlarında forma giydi.

YORUM YAZ