MENÜ

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Hücum hattına Arjantinli yetenek Cristian Pavon

Arjantin basını, Boca Juniors ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu için Fenerbahçe ve Atletico Mineiro’nun girişimlerde bulunduğunu yazdı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu Pavon’un ilk tercihinin Avrupa olduğu belirtildi

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Hücum hattına Arjantinli yetenek Cristian Pavon

Cristian Pavon, daha önce de Fenerbahçe’nin radarına giren bir isimdi. Ancak Boca Juniors, yıldız oyuncusu için yüksek bonservis bedeli isteyince transferden sonuç çıkmamıştı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre Sarı-Lacivertliler, 26 yaşındaki futbolcu için bir kez daha harekete geçti. Üstelik bu kez transferin bitmesi çok daha kolay. Çünkü Pavon’un Boca ile olan sözleşmesi önümüzdeki ayın sonunda bitiyor. Arjantin kaynaklarına göre 26 yaşındaki kanat oyuncusu için Fenerbahçe’nin yanı sıra Atletico Mineiro da devrede. Brezilya ekibinin, bu transfer konusunda çok istekli olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Bonservisini alamadılar

26 yaşındaki futbolcu, daha önce ülkesi dışına sadece bir kez çıktı. Cristian Pavon, 2019-2020’de ABD ekibi Los Angeles Galaxy formasını kiralık olarak giydi. Yıldız futbolcu burada 35 resmi maçta 14 gol, 9 asistlik harika bir performans sergilemesine rağmen MLS’teki maaş bütçesi kısıtlamaları nedeniyle bonservisi alınamadı. Pavon’un Boca Juniors’tan ayrılık kararı aldığını kulübe bildirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun bir kez daha ülkesi dışına çıkmaya hazırlandığı, ancak bu kez ilk tercihinin Avrupa olduğu belirtildi.

Tek handikap yeni hoca

Fenerbahçe, Pavon transferinde favori konumda. Ancak Sarı-Lacivertliler’de yeni teknik adam konusunda yaşanan belirsizlik en büyük handikap olabilir. Yönetim, Steven Caulker’da yaşanana benzer bir fiyaskoyla karşı karşıya kalmamak için hedefindeki isimlere imza attırmadan önce yeni hocanın gelmesini bekliyor. Bu sürecin uzaması halinde Pavon, başka bir takımı tercih edebilir.

YORUM YAZ