MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Doğan Alemdar'ı transfer etmek istiyor! Menajeriyle görüşme...

Kayserispor'da sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Doğan Alemdar'a Fenerbahçe kancası... Fenerbahçe'nin Doğan Alemdar'ı transfer etmek istediği ve 18 yaşındaki kalecinin menajeri ile görüşme yapıldığı iddia edildi. 1.89 boyunda olan gelecek vadeden kalecinin Kayserispor ile 2022 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Doğan Alemdar'ı transfer etmek istiyor! Menajeriyle görüşme...

2020/21 sezonunu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına erken başladı. Sarı Lacivertli ekip, Kayserispor formasıyla dikkat çeken bir performans sergileyen Doğan Alemdar'ı transfer etmek için çalışmalara başladı. TRT Spor Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun habere göre; Kanarya, 18 yaşındaki kaleciyi sezon başından beri takip ediyor.

Haberin Devamı

Transferde ısrarcı olan Fenerbahçe cephesinin oyuncunun menajeriyle görüşme yapıldığı iddia edildi. 1.89 boyunda olan gelecek vadeden kalecinin Kayserispor ile 2022 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Henüz A Milli Takım forması giyen Doğan, U17'de 2, U18'de 3, U19 ve U21'de ise 1'er maçta forma giydi.

2018'de kulübüyle profesyonel sözleşme imzalayan ve geçtiğimiz sezon A takım kadrosuna dahil edilen Doğan, bu sezon Lung'un sakatlanmasıyla formayı kaptı ve 29 resmi maçta görev aldı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ