MENÜ

Son dakika Beşiktaş bombayı patlatıyor | BJK transfer haberleri - 12 Ocak Cuma

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gazetelerde yine bir çok isim Beşiktaş ile anılmaya başlandı. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri 12 Ocak Cuma....

Son dakika Beşiktaş bombayı patlatıyor | BJK transfer haberleri - 12 Ocak Cuma

Beşiktaş'ın forveti kim olacak? Beşiktaş Cenk Tosun'u sattıktan sonra transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir çok isim Beşiktaş ile anılmaya devam ediyor. Günün Beşiktaş transfer haberlerini sizler için derledik. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

DANNY WELBECK BOMBASI...

Siyah-Beyazlılar, hem kanatlarda hem de forvet hattında oynayabilen Danny Welbeck’in peşine düştü. Kartal, Arsenal’de düzenli olarak oynamayan İngiliz yıldızı, kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Cenk Tosun’un Everton’a satılmasının ardından Alvaro Negredo’nun yanına bir forvet daha almak isteyen Beşiktaş, bu konudaki arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Birçok ismi gündemine alan Siyah-Beyazlılar’ın listesine son olarak, Arsenal’de oynayan Danny Welbeck girdi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş’ın, Cenk’in boşluğunu Welbeck’le doldurmak istediği vurgulandı.

Beşiktaş-Skenderbeu maç sonucu:3-2

Sadece 6 maçta 11 oynadı

Londra temsilcisinde teknik direktör Arsene Wenger tarafından yedek oyuncu konumunda yer alan ve Premier Lig’de bu sezon sahne aldığı 15 maçın sadece 6’sında ilk 11’de sahaya çıkabilen İngiliz futbolcunun, daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Tam da Şenol Güneş’in istediği tarzda olan, hem kanat hem de forvet oynayabilen tecrübeli futbolcunun, satın alma opsiyonlu kiralık olarak alınabileceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Son dakika - Transfer haberleri 13 Ocak Cumartesi

Son dakika Beşiktaş bombayı patlatıyor | BJK transfer haberleri - 12 Ocak Cuma


Vida üzerinden bitecek

Beşiktaş’ın uzun süredir gündemindeki Mario Mandzukic için şartlar sonuna kadar zorlanacak. Özellikle yeni transfer Vida’nın, vatandaşıyla ilgili olarak, “Onu da burada görmek isterim” demesi, transfer sürecinde pozitif bir hava yarattı. Juventus’la sözleşmesini geçtiğimiz Mayıs ayında uzatan Hırvat yıldızın ikna edilmesi, birincil hedef olarak belirlendi. 31 yaşındaki futbolcunun, Türkiye’ye gelme isteği Vida üzerinden gerçekleşirse, Kara Kartal’ın bir sonraki planı ise Juventus’un kapısını çalıp, ortak bir noktada buluşmak olacak

IBRAHIMOVIC SÜRPRİZİ...

Beşiktaş, Gaziantepspor'dan bedavaya aldığı ve bonuslarla beraber toplam 28 milyon Euro'ya satarak Türkiye rekorunu kırdığı Cenk Tosun yerine bir dünya yıldızını düşünüyor.

İtalya'da çıkan haberlere göre Kara Kartal, Manchester United'dan ayrılması gündemde olan Zlatan İbrahimovic'i transfer etmek için gündemine aldı. İsveçli yıldızın menajeri Mino Raiola ile görüşen Beşiktaş yönetimi, kulübün projelerini ve hedeflerini aktardı.

Zlatan İbrahimovic'in bu teklife ne cevap vereceği ise merak konusu. Bu sezon uzun süreli sakatlık yaşayan İbrahimovic, 7 maçta Manchester United forması giydi ve 1 gol attı.

Son dakika Beşiktaş bombayı patlatıyor | BJK transfer haberleri - 12 Ocak Cuma



LARIN TRANSFERİNDE SONA GELİNDİ

Everton'a transfer olan Cenk Tosun’un yerine golcü arayan Beşiktaş, Cyle Larin’in transferinde sona çok yaklaştı. Genç oyuncuya 1-2 gün içinde imza attırmayı planlayan siyah-beyazlılar Kanadalı santrforu bir an önce takıma dahil etmek istiyor.

Beşiktaş, Antalya kampını bugün tamamlayacak ve teknik direktör Şenol Güneş öğrencilerine 2 gün izin verecek. Ardından takım 15 Ocak’ta Ümraniye’de toplanacak. İşte yönetim de ayın 15’inde 22 yaşındaki futbolcunun Ümraniye’de olmasını ve takımla antrenmanlara başlamasını temenni ediyor.

Kaynak: Şampiy10

Son dakika Beşiktaş bombayı patlatıyor | BJK transfer haberleri - 12 Ocak Cuma



BEŞİKTAŞ'TAN SOW AÇIKLAMASI...

Beşiktaş’ın kampını ziyaret eden İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çebi, Bursaspor’la anlaşmaya yakın olduğu konuşulan eski Fenerbahçeli Moussa Sow’la ilgili olarak, “Sow’u bize de önermişlerdi. Ancak daha önce, ‘Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımda oynamam’ dediği için istemedik ve gündemimize bile almadık” diye konuştu.

Her zaman transfer için hazırlıklı olduklarını vurgulayan Çebi, “İhtiyaç olan her pozisyon için çalışmalarımız var. İhtiyaç halinde onlara yöneliyoruz. Larin’le anlaşma sağladık. Kulübü Orlando ile ilgili bazı sıkıntılar var. Onların da çözüleceğini düşünüyorum” yorumunda bulundu.

‘Sanki 40 yıllık Kartal’

Hedeflerinin geleceğe daha iyi bir bütçe bırakmak olduğunun altını çizen Beşiktaş’ın yöneticisi, “Vida geleli 3-4 gün oldu ama sanki 40 yıllık Beşiktaşlı gibi. Çok yaratıcı bir futbolcu ve kulübe büyük katkı vereceğini düşünüyorum” dedi.

Son dakika Beşiktaş bombayı patlatıyor | BJK transfer haberleri - 12 Ocak Cuma


DEMBA BA'YA ŞARTLI ONAY

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş’in Antalya’da Demba Ba konusunda bir görüşme yaptıkları ortaya çıktı.

Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Şenol Güneş’in Ba ile ilgili, “İyi bir Demba Ba’yı isterim. Çünkü Negredo’nun olmadığı zamanlarda tecrübeli bir isme ihtiyacım var. Ancak risk varsa transferi olmasın. Sağlık durumu elveriyorsa Ba’dan yanayım. Çünkü oyunu iyi okuyan bitirici bir futbolcu.” dediği öğrenildi. Orman’ın ise Demba Ba’nın bu hafta içinde sağlık raporlarının geleceğini belirtip, “Raporlar olumlu olursa Ba’yı İstanbul’a çağırıp bir kez de biz kontrolden geçireceğiz. Ardından son kararı vereceğiz” dedi.

İkisi de gelirse Larin kiralanacak

Öte yandan Demba Ba’da problem çıkmaması ve transfer edilmesine karar verilmesi halinde mali şartlar konuşulacak. Siyah-Beyazlılar, bonservis ödemeyi düşünmedikleri Senegalli yıldız ile 1,5 yıllık anlaşma yapmak istiyor. Bunun yanında Ba’ya yarım sezon için para vermemek ve gelecek sezon için de oynayacağı maça göre ücret ödemek gibi plan yapan Kartal, bu şartlar kabul görmesi halinde deneyimli forveti transfer edecek. Başkan Fikret Orman’ın, Şenol Güneş ile yaptığı görüşmede bu Larin ve Ba’nın birlikte transfer edilmesi halinre 22 yaşındaki genç yıldızın tecrübe kazanması adına başka takıma kiralanması fikrinin ortaya çıktığı öğrenildi. Eğer Demba Ba olmazsa ise Larin takımda kalacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ