MENÜ

Sneijder: Bu zeminin hali ne!

Galatasaraylı oyuncular, ısınmak için çıktıklarında buzlu ve bozuk zemin nedeniyle adeta şok oldu. Sneijder, hakeme, “Bu zeminin hali ne” serzenişinde bulundu. Birçok futbolcu krampon değiştirdi.

Sneijder: Bu zeminin hali ne!

Ankara’da dün akşam maç saatinde hava sıcaklığı -5 dereceydi. Galatasaraylı futbolcular ısınmak için sahaya çıktıklarında soğuk nedeniyle fazlasıyla üşüdü. Ancak asıl şoku, zemine ayak bastıklarında yaşadılar. Osmanlı Stadı’nın çimleri soğuk nedeniyle buz tuttu. Ayrıca zeminin bozuk olması da durumu daha da kötüleştirdi. Hafta içerisinde Ercizan’dan karlı zeminde kupa maçına çıkan Sarı-Kırmızılı futbolcular yine son derece elverişsiz bir sahada oynamak zorunda kaldı.

Wesley Sneijder, el kol hareketleriyle zeminden duyduğu rahatsızlığı hakem Hüseyin Göçek’e iletti. Futbolcuların talebi üzerine malzemeciler, soyunma odasından farklı kramponlar getirdi. Birçok oyuncu, kramponlarını değiştirerek zemine daha uygun olduğunu düşündükleri ayakkabılar giydi. Galatasaraylı futbolcular buna rağmen maç sırasında özellikle koşularını sonlandırırken durmakta zorluk yaşadı. Sahaya alışık olan Osmanlıspor’un oyuncuları ise rakiplerine oranla biraz daha rahattı.

Sneijder etkisiz kaldı

Zeminden en çok şikayet eden isim olan Wesley Sneijder, maçta bekleneni veremedi. Teknik kapasitesi yüksek olan Hollandalı yıldız, bozuk ve buzlu zeminde istediklerini sahaya yansıtamadı. Sneijder, kaleye gönderdiği tek şutta isabet sağlayamadı. Yaptığı 3 ortanın sadece 1’inde doğru adresi bulan tecrübeli orta saha oyuncusu, 89. dakikada yerini Chedjou’ya bıraktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ