MENÜ

'Size ihtiyacımız var'

İstanbul'da oyuncularını hem uyaran hem moral veren Daum, Antalya'da taraftarlara seslendi: “İyi günde de, kötü günde de yanımızda olun.

'Size ihtiyacımız var'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Samandıra’daki son çalışma öncesi oyuncularını bir araya toplayıp, kısa bir konuşma yaptı. Fenerbahçe’de bulunan her oyuncunun kaliteli olduğuna vurgu yapan Alman hoca, “Kalabalık bir ekibiz. Bu yüzden oynama şansı bulamayanlar var. Ancak kimse küsmesin, moralini bozmasın, en iyi şekilde hazırlansın. Çünkü her an oynama fırsatı doğabilir. Tercihlerimde asla duygusal değilim. Bu yüzden bana güvenmenizi istiyorum. Kimse 7’de 7’ye kafasını takmasın. Normal bir lig maçına çıkıyormuş gibi hazırlanın. 7’de 7 stresi istemiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Tatlı ve çiçek armağanı
Tecrübeli hoca, Antalya’ya inişte ise kendilerini karşılayan taraftarlara seslendi: “Bu, sizin takımınız. Size ihtiyacımız var. Bize destek verin, iyi günde de, kötü günde de yanımızda olun. Bizler gerekeni yapacak ve başaracağız.” Takımı alkışlarla karşılayan taraftarlar da, Daum ve oyunculara çiçek verdi. Bu arada sabah çalışması öncesi de Samandıra’ya gelen bir grup taraftar futbolculara çiçek verip, baklava ikram etti.

Taraftarlar, Fenerbahçe’yi havaalanında tezahürat ve çiçeklerle karşılarken, Sarı-Lacivertliler’in bu durumdan bir hayli mutlu olduğu gözlendi.

YORUM YAZ