MENÜ

Sivasspor'un kozu

Sivasspor bu sezon Süper Lig'de sahasında oynadığı yedi maçta 19 puan topladı ve evinde en çok puan toplayan ekip oldu. Bu hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor'un en büyük kozu Yeni 4 Eylül stadı ve taraftarının vereceği destek olacak.

Sivasspor'un kozu

Demir Grup Sivasspor bu sezon Süper Lig’de evinde oynadığı 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik elde etti ve hiç kaybetmedi. İç sahada topladığı 19 puan ile bu alanda da zirvede yer alan Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, 15.haftada Fenerbahçe ile evinde karşılaşacak. Sivasspor iç sahadaki 7 maçlık periyotta 19 puan toplarken bu karşılaşmalarda rakip fileleri 15 kez havalandırdı, kalesinde ise 4 gol gördü.

Haberin Devamı

İç sahada en çok puan toplayan takım Sivasspor

Lige evinde Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek başlayan Sivas temsilcisi, üçüncü hafta konuk ettiği Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı-beyazlılar, bu maçın ardından Sivas’ta oynadığı maçlarda 5. haftada Trabzonspor’u 2-1, 7. haftada Ankaragücü’nü 3-1, 9. haftada Antalyaspor’u 2-1, 11. haftada İttifak Holding Konyaspor’u 2-0, 13. haftada da Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup etti. Sivas temsilcisi, yarın saat 16.30’da Yeni 4 Eylül Stadı’nda konuk edeceği Fenerbahçe’yi de yenerek sahasındaki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Ceza sınırındaki oyuncular

Demir Grup Sivasspor’da Emre Kılınç, Aaron Appindangoye, Fernando, Fatih Aksoy ve Erdoğan Yeşilyurt, Fenerbahçe maçında sarı kart görmeleri durumunda ligin 16. haftasındaki Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyecek. Süper Lig’de, 14’ü bu sezon, 3’ü geçen sezon üst üste 17 maçta forma giyen Demir Grup Sivasspor’un orta saha oyuncusu Hakan Arslan sarı kart cezası, Serhiy Rybalka ise sakatlığı nedeniyle yarın iç sahadaki Fenerbahçe maçında görev yapamayacak.

Haberin Devamı

5858 adet Sivasspor bayrağı dağıtılacak

Lider Sivasspor ile Fenerbahçe arasında üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmaya sporseverler yoğun ilgi gösteriyor. Mücadelede, Yeni 4 Eylül Stadı’nın tribünlerinin büyük ölçüde dolması bekleniyor. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), karşılaşma öncesi taraftara 5858 Sivasspor bayrağı dağıtarak takıma destek olacak. Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Odası da takıma destek amacıyla 2 bin Türk bayrağı ve Sivasspor bayrağı dağıtacak.

SİVAS (AA)

Rıza Çalımbay'ın Fenerbahçe'ye şansı tutmuyor

Fenerbahçe'de üç oyuncu ceza sınırında

Sivasspor ligde Fenerbahçe'yi yenemiyor

YORUM YAZ