SON DAKİKA! Süper Lig'de dev satış: Rey Manaj'ın rotası belli oldu

Sivasspor formasıyla Süper Lig'de 18 gol ve üç asistlik bir performans sergileyerek Avrupa kulüplerinin radarına giren Rey Manaj, son oynanan maçın ardından taraftarlara veda etmişti. Arnavut golcü rekor bir bedelle Türkiye'den ayrılabilir. İşte 27 yaşındaki yıldızla ilgilenenler...

SON DAKİKA! Süper Lig'de dev satış: Rey Manaj'ın rotası belli oldu

Sivasspor, Süper Lig'in son haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor'u 2-1 mağlup etmişti. Sezonu galibiyetle tamamlayan Sivas'ta Rey Manaj'ın maç sonundaki vedası dikkatleri çekmişti.

Haberin Devamı

TARAFTARLARLA VEDALAŞTI

Kayserispor maçının sonunda takımdan ayrılması gündemdeki Rey Manaj, tribünleri selamlayarak el sallayarak veda etmişti. Taraftarların tezahüratları eşliğinde statta tur atan Rey Manaj, alkışlar eşliğinde sahadan ayrılmıştı.

JOSE MOURINHO'NUN YENİ ADRESİ...

SOSYAL MEDYADAN DA VEDA ETMİŞTİ

Golcü oyuncu sosyal medya hesabından Sivasspor formalı fotoğrafını paylaşarak camiaya veda etti. Manaj, “Seni seviyorum Sivas, her zaman kalbimde olacaksın, her şey için teşekkür ederim” notunu ekledi. Manaj’ın paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.

SON DAKİKA Süper Ligde dev satış: Rey Manajın rotası belli oldu

YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Sivasspor, veda mesajı paylaşan Arnavut golcü Rey Manaj için bir İtalyan ve bir İngiliz takımı ile pazarlık masasında. Gelen teklifler, kırmızı-beyazlıların beklediği seviyeye çıkarsa kısa süre içerisinde dev bir satış gerçekleşebilir.

Haberin Devamı

Fanatik ÖZEL - Ömer Necati Albayrak

SON DAKİKA Süper Ligde dev satış: Rey Manajın rotası belli oldu

YORUM YAZ