MENÜ

Sivasspor'a transferde hücum var: 3 yıldıza teklif! 14 futbolcu yolcu

38 puanda kalan ve üst üste iki haftayı puansız kapatan Sivasspor’da yaz transfer dönemi öncesinde dikkat çeken bir hareketlilik var. Yiğidolar’da başta Rey Manaj olmak üzere Aziz Turgunboev ve Emre Gökay’a teklifler var. Kırmızı-Beyazlılar’ın kasasına bu 3 oyuncudan ciddi paralar girebilir.

Sivasspor'a transferde hücum var: 3 yıldıza teklif! 14 futbolcu yolcu

Bülent Uygun yönetiminde bir an önce rahat bir konuma erişerek Süper Lig’de gelecek sezonun planlamasını yapmak isteyen Sivasspor’da diğer yandan yönetim teklifleri değerlendiriyor.

Haberin Devamı

Bu sezonun flaş isimlerinden biri olan Rey Manaj, adeta şimdiden transferin gözdesi haline gelirken Kırmızı-Beyazlılar’ın ara transferde kadrosuna kattığı Aziz Turgunboev için de teklifler var. Ayrıca takımın genç yıldız adaylarından biri olan Emre Gökay’a da Avrupa’dan teklifler gelmeye devam ediyor. Sivasspor’da yeteri kadar şans bulamasa da uzun süredir takip altında olan oyuncu da sezon sonunda satılabilir.

14 yolcu var

Yeni sezona kadrosunda büyük bir değişim yaşayacak olan Kırmızı-Beyazlı takımda sözleşmesi biten ve yolların ayrılacağı 14 isim var. Sivasspor transferde adından söz ettiren isimlerin satışına göre yeni takviyeler konusunda da erkenden düğmeye basmak istiyor.

YORUM YAZ