MENÜ

Trabzonspor'a yıldız oyuncudan müjdeli haber!

Karadeniz devi, Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylardan oldukça etkilenecek gibi görünüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı takımını motive etmeye çalışırken yıldız oyuncudan da müjdeli haber geldi. Bu durum camianın bir nebze de olsa yüzünü güldürecek cinsten...

Trabzonspor'a yıldız oyuncudan müjdeli haber!

Fenerbahçe maçı sonrası milli araya girilirken, Trabzonspor Süper Lig’de sıradaki maçını 3 Nisan’da Konyaspor ile deplasmanda oynayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı takıma 5 gün izin verirken, milli takımlara gitmeyecek oyunculardan iyi şekilde dinlenmelerini ve yaşanan olaylardan arınmalarını istedi. Bordo-Mavililer, milli arada 1 hazırlık maçı yapmayı planlarken, rakibin sonradan açıklanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Trabzonspora yıldız oyuncudan müjdeli haber

'Vazgeçmeden devam edeceğiz'

Abdullah Avcı, Fenerbahçe yenilgisine rağmen karşılaşma sonrası takımını tebrik etti. Kötü bir ilk yarı geçirmelerine rağmen oyuna hakimiyetini aldıklarını söyleyen Fırtına’nın hocasının “Vazgeçmeden oyunu domine ettik, 2-2’yi bulduk. Kazanabilirdik de. Mücadelesinden dolayı hepinizi kutluyorum. Hedeflerimiz orada duruyor. Hem ligde, hem kupada başaracak gücümüz var. Vazgeçmeden devam edeceğiz” dediği öğrenildi.

Trabzonspora yıldız oyuncudan müjdeli haber

Çifte seri sona erdi

Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de Fenerbahçe’yi deviren Trabzonspor, evinde de kazansaydı lig tarihinde 33 yıl sonra bir ilki başaracaktı. 3-2 kaybedilen Fenerbahçe maçı öncesi Papara Park’ta çıktığı son 6 derbinin 5’ini kazanan Fırtına’nın bu serisi sona ererken, Abdullah Avcı’nın da İsmail Kartal’a karşı olan üstünlüğü devam etmedi. Avcı, Kartal’ın çalıştırdığı takımlara karşı 8 lig maçında 4 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı.

Haberin Devamı

Trabzonspora yıldız oyuncudan müjdeli haber

Onuachu geri dönüyor

Kupadaki Başakşehir maçında aldığı darbe sonrası kolu kırılan Paul Onuachu, milli arada iyileşecek. Nijeryalı forvetin, 3 Nisan’daki Konyaspor karşılaşmasında kadroda olması bekleniyor. Kasık bölgesindeki sakatlığı geçen Onuachu’nun dönmesiyle birlikte Trabzonspor’un hücum gücü de artacak. Bu sezon çıktığı 17 lig maçında 9 gol, 3 asistlik skor katkısı gösteren Onuachu’nun yokluğunda ileri uçta Enis Destan ve Pepe 11’de görev yapmıştı.

Trabzonspora yıldız oyuncudan müjdeli haber

YORUM YAZ