MENÜ

Sevilla'ya 1 puanı kaleci Bounou getirdi!

La Liga'nın 28. haftasında Valladolid'e konuk olan Sevilla, 1 puanı son saniyelerde kurtardı. Sevilla kalecisi Bounou, 90+4. dakikada attığı golle takımına Valladolid karşısında 1-1'lik beraberliği getirdi.

Sevilla'ya 1 puanı kaleci Bounou getirdi!

La Liga'nın 28. haftasında Valladolid ile Sevilla, Nuevo Jose Zorrilla'da kozlarını paylaştı. 44. dakikada Fabian Orellana'nın penaltı golüyle öne geçen Valladolid, üstünlüğünü koruyamadı. Maçın bitimine saniyeler kala sahneye çıkan Sevilla kalecisi Bounou, skoru belirledi. 90+4'te kullanılan kornerde hücuma çıkan Faslı kaleci, Kounde'nin pasında topla buluştu ve ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruş yaparak ağları sarstı.

Haberin Devamı

LA LIGA PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Golün ardından büyük bir sevinç yaşayan 29 yaşındaki kaleci, formasını çıkardığı için maçın hakemi Estrada Fernandez'dan sarı kart gördü. 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından ateş hattında bulunan Valladolid, son anda kaçırdığı galibiyetle 16. sırada kaldı, puanını 27'e yükseltti. Atletico Madrid, Real Madrid ve Barcelona'nın ardından 4. basamakta bulunan Sevilla ise puanını 55 yaptı.

Sevillaya 1 puanı kaleci Bounou getirdi

Sevillaya 1 puanı kaleci Bounou getirdi

YORUM YAZ