MENÜ

Sergio Rodriguez'in özel gecesi

CSKA Moskova’nın yeni transferi Sergio Rodriguez, EuroLeague’in ikinci haftasında takımıyla özel bir karşılaşmaya hazırlanıyor.

Sergio Rodriguez'in özel gecesi

NBA’de geçirdiği sezonun ardından CSKA Moskova formasıyla THY EuroLeague’e dönüş yapan Sergio Rodriguez, ikinci haftada hem takımı, hem kendisi adına oldukça özel bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanıyor.

2010 yılında Rodriguez NBA macerasını noktalayıp Real Madrid formasıyla Avrupa’ya dönüş yapmıştı. Madrid ekibiyle tam 6 sezon geçiren İspanyol oyuncu 2015’te takımıyla EuroLeague şampiyonluğu da yaşamıştı. 2014’te ise EuroLeague’de MVP ödülünün sahibi olmuştu.

Sergio Rodriguezin özel gecesi



2015-16 sezonu sonunda tekrar NBA macerasına atılmak adına Philadelphia 76ers’a giden Sergio Rodriguez, bir sezonluk bu maceranın sonrasında bu kez Avrupa’ya dönüşü CSKA Moskova ile anlaşarak yaptı.

Geçtiğimiz hafta 2017-18 EuroLeague sezonuna yeni takımı CSKA Moskova ile iyi bir başlangıç yapan Sergio Rodriguez, ikinci haftada takımıyla Madrid deplasmanında eski takımı Real Madrid’in karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosunda yer aldığı dönemde birlikte birçok başarı elde ettiği takımına karşı Sergio Rodriguez’i özel bir karşılaşma bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ