MENÜ

Sergen Yalçın: Ljajic'in durumu iyi, Cenk Tosun hala karantinada

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. İlk 11'de başlayan Adem Ljajic'in fizik durumunun iyi olduğunu belirten Sergen Yalçın, yeni transfer Cenk Tosun'un hala karantina sürecinde olduğunu söyledi, antrenman seviyesine göre sahaya çıkacağının altını çizdi.

Sergen Yalçın: Ljajic'in durumu iyi, Cenk Tosun hala karantinada

Süper Lig'in 23. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik patron Sergen Yalçın, 90 dakika öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kazandığı haftada puan kaybı yaşamak istemediklerini belirten Yalçın, "Savunma kısmını iyi yapan ve kontrayı iyi yapan bir Antalyaspor var karşımızda. Rakiplerimizin kazandığı bir hafta içinde kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

'Bakalım, nasıl oynayacak göreceğiz'

11'de sahaya çıkan Ljajic ile ilgili konuşan deneyimli hoca, "Ljajic'in durumu iyi. Zaten son maçlarda da kullandık. Bugün de baştan başlatalım dedik. Bakalım, nasıl oynayacak göreceğiz.'' ifadelerini kullandı.

'Cenk Tosun hafta sonuna kadar karantinada'

Yeni transfer Cenk Tosun'un hala karantinada olduğunu belirten deneyimli hoca "Cenk Tosun hafta sonuna kadar karantinada. Herhalde evinde yapıyordur antrenmanlarını. Gelsin konuşalım, henüz konuşamadık. Antrenman durumunu bilmiyoruz. Devamlı çalışıyorsa, bizle de başlar. Durumuna ve nasıl kullanacağımıza bakacağız." dedi.

YORUM YAZ