MENÜ

Sergen Yalçın: Hata yapa yapa öğrenecekler

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “İlk yarıdaki pozisyonları değerlendirsek skor farklı olabilirdi. İkinci yarıda genç 2 oyuncumuzun hatası nedeniyle 2 gol yedik. Tabii bu tür hatalar olabiliyor. Hata yapabilirler. Hata yapa yapa futbolcu olmayı öğrenecekler”dedi.

Sergen Yalçın: Hata yapa yapa öğrenecekler

Kayseri deplasmanına 3 maçlık galibiyet serisiyle gelen Beşiktaş, 3’üncülük yarışındaki rakiplerinden Sivas’ın berabere kalması Galatasaray’ın da mağlup olmasıyla büyük bir avantaj yakalamıştı. Maça da oldukça iyi başlayan Siyah- Beyazlılar, ilk yarıda kaleci Lung’un devleştiği maçta Kayserispor’a yenilince büyük bir avanta yitirdi. Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Sergen Yalçın maçtan sonra yaptığı açıklamada, “”Kayserispor’u tebrik etmek istiyorum. Bugün çok mücadele ettiler. Bize gelince oyuna iyi başladık. Oyunun ilk yarısında 3-4 pozisyonumuz vardı. Onları değerlendirebilseydik skor farklı olabilirdi” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘İyi bir gece olmadı’

Karşılaşmanın ikinci yarısında genç oyuncuların hatası ile 2 gol yediklerini belirten Yalçın, kaleci Ersin ile Rıdvan Yılmaz’a da sahip çıktı. Kartal’ın hocası, “Tabii bu tür hatalar olabiliyor. Hata yapabilirler. Hata yapa yapa futbolcu olmayı öğrenecekler. Bizim için iyi bir gece olmadı. Önümüzde 4 hafta var. Bugün kazanabilseydik bir basamak daha üste çıkabilirdik. Ancak olmadı. İnşallah bundan sonra bu hataları yapmayız” diye konuştu. Sergen Yalçın başkan Ahmet Nur Çebi ile arasında fikir ayrılığı olduğu yönündeki iddiaların gerçek olmadığını söyledi ve ekledi: “Başkanla aramızda fikir ayrılığı yok. İfade ediş şeklimiz farklı.”

Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın başında 11. kez sahaya çıktı, 3. mağlubiyetini aldı. Genç çalıştırıcı 6 kez galibiyet sevinci yaşamıştı.

YORUM YAZ