MENÜ

Sercan Kaya: Beşiktaş'ı yeneceğiz

Bu sözler Çaykur Rizespor’un yıldızı Sercan Kaya’ya ait... FANATİK’e konuşan Karadeniz ekibinin kaptanı “Beşiktaş kadar biz de kazanmak istiyoruz. 3 puan alıp alt taraftan tamamen kopacağız” dedi.

Sercan Kaya: Beşiktaş'ı yeneceğiz

Sakatlığını atlatan ve bugünkü Beşiktaş maçında forma giymeye hazırlanan Sercan Kaya, FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu.

Rakiplerinin şampiyonluk hedefi doğrultusunda mutlaka kazanmak isteyeceğini hatırlattığımız gurbetçi futbolcu, “En az onlar kadar biz de 3 puan istiyoruz. Çünkü alt taraftan tamamen kopmalıyız. İnanıyorum ki bunu başaracağız” dedi. Tecrübeli oyuncu, “Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmez. Kimin zirvede olduğu veya olacağı önemli değil. Biz sadece kendi futbolumuza bakıyoruz. Taraftarımızın desteğiyle galibiyet için her şeyi yapacağız” ifadesini kullandı. Takım kaptanı olarak futbolcu arkadaşlarının son durumu hakkında da bilgi veren Sercan, “Herkesin enerjisi yerinde. Hafta içinde kupa maçı olmadığı için dinç durumdayız. Bunun sahaya yansıyacağını düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ