MENÜ

Şenol Güneş: Yazık oldu

A Milli Futbol Takımımız'da teknik direktör Şenol Güneş 1-1'lik Rusya beraberliğini değerlendirdi. "2. yarı oyunun hakimiydik, pozisyonlar bulduk. Kazanmaya yakındık, yazık oldu." diyen tecrübeli teknik adam ayrıca pandemi dönemi gibi olağanüstü bir zamanda 3 günde bir maç yapmanın zorluğuna da değindi.

Şenol Güneş: Yazık oldu

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Kazanmaya yakındık. Hem Sırbistan, hem bu maçtaki beraberlik yazık oldu. Kazanmayı hak edince kazanmalısınız. Hiç oyuncu değiştirmeyi düşünmüyordum. 2 dakika verince değişikliklerin de bir anlamı kalmadı. 2 puan kaybettik, üzgünüz ama 2. yarıdaki oyunumuz önemli, bunları devam ettireceğiz.

"3 günde bir maç yapmak yoruyor"

Sırbistan maçı kadrosuna. 3 günde 1 maç yapılıyor deniyordu, şimdi 1 haftada 3 maç yapıyoruz. Almanya'dan İstanbul'a oradan Rusya'ya geldik. Ruslar ise tüm maçlarını burada yaptılar. Olağanüstü bir durum, üstelik pandemi dönemindeyiz. Şikayet olsun diye de söylemiyorum ama yorulduk.

Şenol Güneş'in genel basın toplantısındaki açıklamaları:

Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hepsi yüzde 100'ünü vermeye çalıştı. İkinci yarı gayet iyiydiler, hatta ben oyuncu değiştirmeyi düşünmüyordum. İkinci yarıya bakarsak; daha çok pozisyon üreten, daha az pozisyon veren takımdık, kazanmaya yakındık. 3 maç yaptık. Macaristan olumsuzdu. Sırbistan maçında deplasmanda kazanmaya yakındık. Burada da öyle.. Bu kayıplar bizi geride bıraktı. Üzgünüz. 2 puan kaybettik burada. Disiplinle oynamak, rakibi sahasına hapsetmek önemliydi. Devam ettireceğiz.

Haberin Devamı

YORUM YAZ