MENÜ

Şapkadan Cavanda çıktı!

Üçlü savunmadan taviz vermeyeceğini her fırsatta dile getiren Tudor, işi bir adım daha ileri götürerek, geldiğinden beri yüzüne bakmadığı sağ bek Cavanda’yı stoper oynattı. Aslan’ın geri üçlüsünde tek stoper Semih vardı!

Şapkadan Cavanda çıktı!

Tudor’dan ilginç kadro tercihi... Galatasaray’a 3-4-3 sistemini oturtmaya çalışan Hırvat teknik adam, kim eksik olursa olsun bu düzenden taviz vermeyeceğini her fırsatta dile getiriyordu. Ancak dün kimsenin beklemediği çok daha çarpıcı bir sürpriz yaşandı. Ahmet Çalık’ı kulübeye çeken Tudor, geldiğinden beri adeta yüzüne bile bakmadığı sağ bek Cavanda’yı stoperde oynattı. Böylece Aslan’ın geri üçlüsünde; Carole, Semih ve Cavanda görev aldı. Yani Galatasaray sahaya tek stoperle çıkmıştı. Bunun sıkıntısı da ciddi olarak yaşandı.

O bölge darmadağın

Sezon genelinde sıkıntılı görünen Galatasaray savunması, bu haliyle de Trabzon’un forvetlerini durdurmayı başaramadı. Özellikle Cavanda’nın bulunduğu ve ilk dakikalarda Linnes’in, ardından Yasin’in destek verdiği Cim Bom’un sağ tarafı, 90 dakika boyunca darmadağın bir görüntüdeydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ