MENÜ

Şanlıurfaspor'da Zafer Turan'dan Abdulsamet Burak Açıklaması

Şanlıurfaspor'da teknik direktör Zafer Turan'dan Abdulsamet Burak, Bünyamin Balat, Seyfettin Anıl Yaşar ve Olivier Thill'in transferi hakkında konuştu.

Şanlıurfaspor'da Zafer Turan'dan Abdulsamet Burak Açıklaması

Trendyol 1. Lig'in yeni takımı Şanlıurfaspor transferde atağa geçti. Şanlıurfaspor; Adana Demirspor'dan Bünyamin Balat ve Abdulsamet Burak'ı, Çaykur Rizespor'dan Seyfettin Anıl Yaşar'ı ekledi.

Haberin Devamı

Güney ekibinde teknik direktör Zafer Turan'dan transfer açıklaması geldi.

Zafer Turan, "Bolu'da kamp çalışmalarımız devam ediyor, yarın ara vereceğiz. 21 Temmuz'da ikinci etap kamp çalışmalarımıza başlayacağız. Transfer konusunda belli bir noktaya geldiğimiz oyuncular var. Kongre sürecini tamamladık ve transferde düğmeye bastık. Olivier Thill ile anlaştık herhangi bir sorun yok. Thill ikinci etap kampına katılacak" dedi.

"Abdulsamet Burak için ısrarcıyız"

Adana Demirspor'dan Bünyamin Balat ve Abdulsamet Burak için ısrarcı olduklarını ifade eden Turan, "Adana Demirspor'la Abdulsamet Burak için görüşüyoruz, Abdulsamet konusunda ısrarımız var. Hem Bünyamin Balat'ı hem de Abdulsamet'i istiyoruz. Sivasspor'dan Keita'yı istedik ancak Servet Çetin Hoca oyuncuyu değerlendireceğini söyledi ve o konu kapandı. Çaykur Rizespor'dan Seyfettin Anıl Yaşar ile prensip anlaşmasına vardık. Seyfettin Anıl'ın kulübü Rizespor izin verirse bu transfer olacak" diye konuştu.

YORUM YAZ