Arama

Popüler aramalar

Samsunspor Tanguy Coulibaly transferini açıkladı; Fransız futbolcuyla 3 yıllık imza

Samsunspor transfer Montpellier'den 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Tanguy Coulibaly'yi kadrosuna kattı. Avrupa'da yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam eden Karadeniz ekibi, Fransız futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor Tanguy Coulibaly transferini açıkladı; Fransız futbolcuyla 3 yıllık imza

Samsunspor kadrosunu Fransız sol kanat oyuncusu Tanguy Coulibaly ile güçlendirdi. Kırmızı-Beyazlılar, Fransa'nın Montpellier takımından transfer ettiği 24 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Fransız futbolcu Tanguy Coulibaly ile 3 yıllık sözleş

me imzalamıştır. Artık yeni yolculuğunda Atatürklü Arma için sahaya çıkacak! Samsunspor ailesine hoş geldin Tanguy!" denildi.

SAMSUNSPOR'DAN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE

Samsunspor'un 2023 yazında 1.5 milyon euroya Espanyol'dan transfer ettiği Belçikalı forvet Landry Dimata ise Güney Kıbrıs'ın Pafos takımına transfer oldu. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Pafos, 3 yıllık sözleşme imzaladığı futbolcu için 750 bin euro bonservis ödedi.