MENÜ

Sahne bu kez Linnes'in

Sakat Latovlevici’nin yokluğunda taraftarın çok sevdiği isimlerden Linnes, 4 maç sonra ilk 11’deki yerine Akhisar maçında kavuşacak. Tudor da, ilk dakikadan rakibe baskı yaptırarak, erken sonuca gitmek isteyecek.

Sahne bu kez Linnes'in

Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör İgor Tudor, Akhisar karşısında ilk 11’ini belirledi. Maç öncesi son çalışmasını gerçekleştiren Cim Bom’da Tudor, sakatlıkları sebebiyle Tolga Ciğerci ve Iasmin Latovlevici’yi bu akşamki mücadelede görev veremeyecek. Hırvat çalıştırıcı, son oynanan Beşiktaş maçının 11’inde tek değişiklik yapacak ve Jason Denayer’in yerine Martin Linnes’i sahaya sürecek.

4-2-3-1 düzeninde rakibinin karşısına çıkması beklenen Aslan’da Linnes, 4 maç sonra formasına kavuşacak. Sağda Mariano, stoperde Maicon ve Serdar Aziz yer alırken, savunmanın önünde Fernando ile Ndiaye oynayacak.

Sorumluluk onlarda

İşin hücum kısmında sağda Rodrigues, ortada Belhanda, solda Feghouli ve forvette de Bafetimbi Gomis sorumluluğu üstlenecek. Tudor’un oyuncularından ilk dakikadan itibaren rakibe baskı istediği ve golü erken bularak, 90 dakika boyunca kontrolü ellerinde tutmayı planladığı öğrenildi.

Metin Karabaş

ÖZET Galatasaray-Akhisarspor maç sonucu: 4-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ