MENÜ

Saha savaş alanına döndü! Tam 8 Kırmızı Kart...

Dünyanın en büyük derbilerinden birisi olarak kabul eden Gremio - Internacional karşılaşması dün geceye damgasını vurdu. İki ezeli rakibin Copa Libertodes'te karşı karşıya geldiği mücadelenin son anlarında iki takım oyuncuları birbirine girerken, mücadelenin son anlarında kartlar havada uçuştu. Maçın hakemi iki takıma da 4'er kırmızı kart gösterirken, toplamda 8 kırmızı kart çıktı.

Dün gece oynanan Copa Libertodes karşılaşmasında saha savaş alanına döndü. Gremio ve Internacional arasında oynanan derbide iki takım oyuncuları maçın sonlarında birbirlerine girerken, kırmızı kartlar havada uçuştu. Dünyanın en büyük derbilerinden birisi olarak görülen karşılaşmada toplam 8 kart çıktı.

Haberin Devamı

Saha savaş alanına döndü Tam 8 Kırmızı Kart...

0-0 sonuçlanan mücadelenin 88. dakikasında iki takım oyuncuları gerilimin dozunu arttırarak birbirine girdi Ve sırasıyla Pepe, Luciano, Edenilson, Moises, Caio Henrique, Victor Cuesta, Paulo Miranda ve Bruno Praxedes kırmızı kartla cezalandırıldı. Müsabakada tam 12 dakika uzatma oynanırken, iki takım da karşılaşmayı 7'şer kişi tamamladı.

YORUM YAZ