MENÜ

Ryan Donk: Galatasaray, bu ligin ve Türkiye'nin en büyük takımıdır!

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, Yeni Malatyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Son dakikaya kadar mücadele ettiklerini belirten Donk, ''Ne yazık ki şampiyonluk gelmedi. Galatasaray, bu ligin ve Türkiye’nin en büyük takımıdır. Arkadaşlarımla ve hocalarımla gurur duyuyorum.'' dedi.

Ryan Donk: Galatasaray, bu ligin ve Türkiye'nin en büyük takımıdır!

Süper Lig’de 2020-2021 sezonun son haftasında Helenex Yeni Malatyaspor’u 3-1 yenen Galatasaray, şampiyonluğu averajla kaybetti. Sarı Kırmızılı ekibin Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Haberin Devamı

'Galatasaray, bu ligin ve Türkiye’nin en büyük takımıdır'

Son dakikaya kadar mücadele ettiklerini belirten Ryan Donk, “Ne yazık ki şampiyon olamadık. Aynı Muslera’nın dediği gibi onun düşüncelerine katılıyorum. Sonuna kadar mücadele eden bir Galatasaray vardı. Son dakikaya kadar mücadele ettik ama ne yazık ki şampiyonluk gelmedi. Galatasaray, bu ligin ve Türkiye’nin en büyük takımıdır. Bunu da birçok sefer göstermiştir. Son dakikaya kadar mücadele ettik ama maalesef olmadı. Ben de arkadaşlarımla ve hocalarımla gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ