MENÜ

Ronaldo'nun rüzgarı yetti

Cristiano Ronaldo’nun transferde isminin Juventus’la anılması bile İtalyan Kulübü’nü coşturdu. Siyah-Beyazlılar’ın hisseleri 3 gün içerisinde yüzde 22 yükselirken, kulübün sermayesi 160 milyon Euro artış gösterdi.

Ronaldo'nun rüzgarı yetti

Real Madrid’deki geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo’nun adı son günlerde, İtalyan ekibi Juventus’la anılıyor. Öyleki bu hafta içerisinde özellikle İtalyan, Portekiz ve İspanyol spor gazetelerinin manşetlerini hep Ronaldo süslüyor.

Real’le 2021’de bitecek olan sözleşmesini yenilemek ve 21 milyon Euro’luk yıllık ücretini artırmak isteyen 33 yaşındaki futbolcuya Juve, senelik 30 milyon Euro teklif etmişti. Hatta Siyah-Beyazlılar’ın, İspanyol devine de 100 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek bu işi bitireceği iddia edildi.

Juve’nin bugün resmen transferini açıklayacağı konuşulurken, bu rüzgar bile kulübün hisselerini uçurmaya yetti. Juventus hisseleri, 3 gün içinde yüzde 22 artış gösterdi. Kulübün sermayesi ise 665 milyon Euro’dan, 825 milyon Euro’ya kadar yükseldi.

Son dakika! Gianluigi Buffon transfer için Paris'te!



Haberin Devamı
YORUM YAZ