MENÜ

Roger Federer, yeni bir akım başlattı!

Corona virüsü nedeniyle neredeyse bütün spor organizasyonları ertelenirken salgının vurduğu sporlardan birisi de tenis oldu. Dünyanın en eski Grand Slam'i olan Wimbledon da virüsten dolayı 2. Dünya Savaşı'ndan sonra ilk kez ertelenmiş oldu. Dünyaca ünlü tenisçi Roger Federer de karantina günlerini evde spor yaparak geçiriyor. Roger Federer, yaptığı son paylaşımda yeni bir akıma öncülük yaptı.

Corona virüsten korunmak için binlerce insan “Evde kal” çağrısına uyarak dünyaya kendi evinden mesajlar verdi. Dünyaca ünlü futbolcuların da “evdekal” çağrısına karşı tuvalet kağıdı sektirme akımı videoları dikkat çekti. Bazı akımlara “kitap okumaya meydan okuyorum” gibi mesajlar eklendi. Öğretmeninden futbolcusuna, ünlülerden çocuklara kadar herkes tek yürek oldu ve eğlenceli mesajlarla evde kal çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü tenisçi Roger Federer, bu akımlara bir yenisini daha ekledi. Federer'in raketle duvarda top sektirdiği anlar kısa sürede etkileşim aldı.

İsviçreli tenisçi Federer, ülkede yeni tip Corona virüs (Kovid-19) nedeniyle zor durumda olan ailelere 1 milyon İsviçre frangı (1 milyon dolar) bağış yapacağını açıklamıştı.

YORUM YAZ