MENÜ

Rocket League ve X Games yeniden bir arada

Rocket League ve X Games, 2017’den sonra 2021’de bir kez daha bir araya geldi.

Rocket League ve X Games yeniden bir arada

Psyonix ve Epic Games tarafından resmi bir Rocket League ve X Games birlikteliği duyuruldu. Yaklaşan Aspen etkinliğini kutlamak için Rocket League’e X Games temalı eşyalar gelecek. En önemlisi ise Rocket League Championship Series x Regional etkinliği gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Ortaklık 21 Ocak tarihinde başlayacak ve oyuncular bu tarihten itibaren 24 Ocak’a kadar oyun içi mağazadan X Games temalı eşya alışverişlerini yapabilecekler. Sonrasında mağazadan kalkacak ürünler 2021 XGAMES ASPEN oyunlarının başlamasıyla mağazaya geri dönecek ve 28-31 Ocak tarihleri arasında mağazada yeniden kullanıcılara sunulacak. Bu özel ürünler mağazada X Games sekmesi altında özel olarak yer alacak.

Yeni ürünlerin yanı sıra RLCS, RLCS X Games North America Regional bölgesel turnuvasını başlatacak. Turnuva 23-24 Ocak ve 30-31 Ocak tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Piyonix'e göre, bu bölge turnuva hem RLCS X'in hem de resmi X Games Aspen etkinliğinin resmi bir parçası olacak. Ancak ne yazık ki turnuva sadece Kuzey Amerikalı yarışmacılara açık olacak.

Haberin Devamı

Etkinliğin canlı yayınını izleyenler arasından bazı oyunculara ise Knuckle Huck Player Banner,X-Boards ve X-Skis Toppers hediye edilecek.

Bilindiği üzere bu Psyonix ve X Games’in ilk kez bir araya gelişi değil. İkili 2017 yılında da X Fest Minneapolis için FACEIT X Games Rocket League Invitational etkinliğinde birlikteydi.

Hürriyet

YORUM YAZ