MENÜ

Riekerink: Wesley efsanedir

Takımdan gönderilen Sneijder için, “O bir efsane” diyen, kadro dışı bırakılan De Jong’un da çok ahlaklı olduğunu belirten Riekerink, “Benim dönemimde takımda hiçbir sorun yoktu” açıklamasını yaptı.

Riekerink: Wesley efsanedir

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink, bir televizyon kanalına verdiği röportajda vatandaşları Sneijder ve De Jong’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. “Wesley bir efsanedir” diyen Riekerink, “Çok olumlu katkısı oldu. Ama oyuncular da değişebilir, teknik direktörler de...” ifadesini kullandı.

Geçen sezon transferin son günlerinde ön libero aradıklarını kaydeden Hollandalı hoca, “Bütçemiz olmayınca De Jong’la görüştüm. Kendisi bedava geldi. Çok düzgün ve ahlaklı birisi. Benim dönemimde takımda hiçbir sorun yoktu. Selçuk İnan bana çok yardımcı oldu. Türkiye’de sadece kazanmaya ve kaybetmeye odaklanıyorlar. Hollanda’da böyle değil” açıklamasını yaptı.

Tudor hakkında ne dedi?

Kendisini Galatasaray’da son derece başarılı bulduğunu da dile getiren Riekerink, “Şampiyon olsaydık tabii ki iyi olurdu. Çok büyük baskı vardı bunu hissettim. Çok antrenör değişmişti ve ben geldim. Lisanslı bir teknik direktördüm sonuçta. Beni istediler ben de kabul ettim. Tudor hakkında yorum yapmam doğru olmaz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ