MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli oyuncuya eleştiri: Böyle büyük takım oyuncusu olmaz!

Süper Lig'de 20. haftanın en önemli karşılaşmasında Trabzonspor, evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye karşı 2-1'lik skorla galip gelirken usta yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de Garry Rodrigues'in tartışılan performansını yorumladı.

Trabzonspor, evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye karşı 2-1 galip gelmesinin ardından usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Çimşir'i gündemine alan Rıdvan Dilmen, '' Teknik direktörlükte Trabzonspor'un şöyle bir doğru kararı oldu; o yapıyı biliyor. Ancak Trabzon'un erkezinden de olsanız 2 maç kaybederseniz tartışılırsınız. Türkiye'nin kaderi bu. Şimdilik iyi başladı. Skor olarak iyi başladı ama oyun olarak değil. '' yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'de performanı tartışılan Garry Rodgrigues'i değerlendiren Rıdvan Dilmen, '' Benim ölçülerimde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi kulüpler büyük kulüplerdir. Oralarda oynamak.. Yani Rodriguesler falan, Fenerbahçe başka bir yer. Oralarda parlar, gider, aralarda iş yapar ama bu ayrı bir konu. Ama Fenerbahçe formasıyla oynamak, hele ki bir forvet oyuncusuysanız çok farklı özellikleriniz olacak. Bu büyük kulüplerin hemen hemen hepsi için geçerli.'' dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu dile getiren Rıdvan Dilmen, '' Trabzonspor bir maçta hata yapsın, 4 maç ceza alma ihtimali yüksek. Ama bu Trabzonspor Kulübü'nün ve oyuncularının emeğine saygısızlık değil. Ben bugün Ali Palabıyık diyorsam, bugün Uğurcan Çakır ile karşılaşsam kafamı çeviririm, utanırım. Sörtloth içinde aynı şey geçerli'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ