Arama

Popüler aramalar

Erman Özgür'den Fenerbahçe övgüsü: En iyi iki 10 numaranın tadı

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Eyüpspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendiren Erman Özgür, sarı lacivertli ekip için ''Türkiye'nin en formda iki 10 numarasına sahip olmanın tadını çıkardı.'' ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda konuk olduğu Eyüpspor'u 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Anderson Talisca, Marco Asensio ve Jhon Duran kaydetti. Fenerbahçe 2005-2006 sezonundan sonra ilk kez ligin ilk yarısını namağlup kapattı.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından katıldığı programda değerlendirmelerde bulunan Erman Özgür ''Talisca ve Asensio'nun kalitesi tabelanın kolay değişmesini sağladı. Fenerbahçe, Türkiye'nin en formda iki 10 numarasına sahip olmanın tadını çıkardı.'' ifadelerini kullandı.

HANGİ MAÇ HANGİ KANALDA?
TV Rehberi
Spor SmartD-SmartbeIN SportsS SportTRT Spor