MENÜ

Rıdvan Dilmen: ... şampiyonluk için en büyük adaylardan birisi!

Süper Lig'de ikinci yarıya 3 puanla başlayan Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'yi Max Kruse ve Vedat Muriç'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Usta Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin galibiyetini NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, ''Fenerbahçe için çok değerli bir 3 puan. Eğer 24 ve 25. haftalarda Fenerbahçe zirvedeyse, 2-3 fark etmez, puan farkı çok yoksa tüm kozlar eline geçti. Kriterlere uygun bir sol bek alınırsa, Fenerbahçe şampiyonluk için en büyük adaylardan birisi.'' yorumunu yaptı.

Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'ye karşı 2-0 galip gelirken ikinci devreye 3 puanla girmeyi başardı. Karşılaşmayı NTV'de değerlendiren usta yorumcu Rıdvan Dilmen, ''Fenerbahçe için çok değerli bir 3 puan. Sert maçları var. Başakşehir, Trabzonspor ,Alanya, Ankaragücü, Galatasaray. 7 deplasmandan ikisi Ankara biri Konya biri Antalya biri Trabzon iki tanesi İstanbul'da' dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin sol bek transferi gerçekleştirmesi gerektiğine dikkat çeken Rıdvan Dilmen, ''Eğer 24 ve 25. haftalarda Fenerbahçe zirvedeyse, puan farkı çok yoksa bütün kozlar eline geçti. Kaldı ki büyük bir takım için hücumdaki en büyük silahlardan bir tanesi kenar ortalarıdır. Ama Fenerbahçe'nin sol beki yok. Transfer dönemi devam ediyor. Eğer kriterlere uyarsa, Fenerbahçe sol bek alırsa şampiyonluk için en büyük adaylardan birisi.'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ