Arama

Popüler aramalar

Red Bull Bot Kapışması’nda kazanan belli oldu

Red Bull Bot Kapışması’nda kazanan belli oldu. Eskişehir’de, Porsuk Çayı’nda gerçekleşen ve renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Goca Garılar ekibi günün kazananı oldu.

Red Bull Bot Kapışması’nda kazanan belli oldu

Red Bull Bot Kapışması, sekiz yıllık aranın ardından kendine ve ekibine güvenenleri Eskişehir’de yeniden bir araya getirdi. Porsuk Çayı’nın serin sularında gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Üçer kişiden oluşan takımların botların üzerinde, birbirlerinin takım kaptanını suya düşürüp zafere ulaşabilmek için yarıştığı etkinliği Goca Garılar ekibi kazandı. Kıran kırana geçen ve yüzlerce kişinin yerinden takip ettiği Red Bull Bot Kapışması’nda Baby Shark takımı ikinci, Elementrix ekibi ise üçüncü oldu.

Red Bull Oyuncuları Jüride Yer Aldı

Etkinlike en yaratıcı kostüm ödülü, Red Bull Oyuncusu Ege Arseven, Red Bull Oyuncusu İsmail "Isopowerr" Can Yerinde, FUT Esports Talent Üyesi Zgocbrayt ve 2015 yılında gerçekleşen Red Bull Bot Kapışması’nın kazanan ekibinin kaptanı Oğuz Mintaş’ın oylarıyla belirlendi. Etkinliği, FUT Esports Talent Üyesi Beyza Gemici de yerinde takip etti.

En Yaratıcı Kostüm Ödülü Baby Shark’a Gitti

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Çağdaş Marketler partnerliğiyle gerçekleşen Red Bull Bot Kapışması’nda en yaratıcı kostüm ödülünü, jüriden en yüksek oyu alan Baby Shark takımı kazandı.

Red Bull Bot Kapışması 8 Yıl Sonra Tekrar Aynı Yerde

Türkiye’de en son 2017 yılında yine Eskişehir’de gerçekleşen Red Bull Bot Kapışması, 8 yıl aradan sonra başladığı noktada tekrar düzenlendi. Başta öğrenciler olmak üzere tüm Eskişehir halkının ilgiyle takip ettiği etkinliğe yaratıcı kostümler ile katılan yarışmacılar renkli görüntüler oluşturdu.

Haberin Devamı