MENÜ

Real Madrid'den Paul Pogba bombası! İşte o fotoğraf...

Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba'nın adı, uzun bir süredir La Liga devi Real Madrid'le transfer dedikodularına karışıyordu. 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun Dubai'de Real'in hocası Zinedine Zidane ile görüntülenmesi ise gündeme bomba gibi düştü.

Real Madrid'den Paul Pogba bombası! İşte o fotoğraf...

Manchester United'ın Fransız süperstarı Paul Pogba'nın adı, uzun bir süredir İspanyol devi Real Madrid'le transfer dedikodularına karışıyordu. 26 yaşındaki dünyaca ünlü orta saha oyuncusunun milli takım arasında Real'in hocası Zinedine Zidane ile Dubai'de sohbet ederken görüntülenmesi ise gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Ada'nın önde gelen gazetelerinden Daily Mirror, ikilinin bir havuzun kenarında konuşurken çekilmiş fotoğrafını yayınlarken söz konusu görüşmenin transfer dedikodularını iyiden iyiye alevlendirdiğini kaydetti. Gazete, Zizou'nun daha önce övgüler yağdırdığı vatandaşını gelecek yaz kadrosunda görmek istediğini yazdı.

Öte yandan Zidane ise Real Mallorca maçı öncesi bugün düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili soruları "Karşılaşmamız, şans eseri oldu. Birbirimizi yakından tanıdığımız için bir süre konuştuk. Görüşmenin içeriği kişiseldi. Ne konuştuğumuz hakkında size daha fazla detay vermeyeceğim." sözleriyle yanıtladı.

Real Madridden Paul Pogba bombası İşte o fotoğraf...

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ