MENÜ

Real Madrid'den ders niteliğinde yapılanma!

14 Şampiyonlar Ligi zaferiyle tarihin en büyük kulübü olarak nitelendirilen Real Madrid 7 senedir aynı orta saha 3'lüsüyle oynuyor: Luka Modric-Toni Kroos-Casemiro... Üç oyuncunun da artık yaşını alması sonrasında Los Galacticos önümüzdeki yılların orta üçlüsünü şimdiden kurdu. 2016'da altyapıya katılan Federico Valverde (23), geçen sene renklere bağlanan Eduardo Camavinga (19) ve bugün açıklanan Aurelien Tchouameni (22) transferleriyle Madrid adeta 'Yok böyle yapılanma' dedirtti!

Real Madrid'den ders niteliğinde yapılanma!

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşan ve 14. kez Avrupa'nın en büyüğü olan Real Madrid'den transfer dersi... 7 senedir orta sahasını istisnalar dışında Luka Modric(36)-Toni Kroos(32)-Casemiro(30) üçlüsüyle oluşturan Los Galacticos yıldızlarının yaşlanması sonrasında gelecek planlarını yaptı, önümüzdeki senelerin orta saha kurgusunu belirledi.

Haberin Devamı

Süreleri artmaya başladı

Geçen sezon Fransız ekibi Rennes'ten Eduardo Camavinga'yı (19) 31 milyon Euro'ya alan Eflatun-Beyazlılar, bugün de Monaco'dan Aurelien Tchouameni'nin (22) 80 milyon Euro'ya kadroya katıldığını açıkladı. 2016'da Real altyapısına katılan Federico Valverde'nin (23) de sürelerinin artmasıyla önümüzdeki yıllarda İspanyol devinin orta sahasında Luka Modric-Toni Kroos-Casemiro üçlüsü gibi Camavinga-Tchouameni-Valverde'yi göreceğiz gibi...

Son bomba: Bellingham!

Üstelik Real Madrid olası bir probleme karşı şimdiden gelecek sezonun da transfer çalışmalarına başladı. İspanyol basının iddiasına göre; Borussia Dortmund'dan Jude Bellingham'ı (23) renklerine bağlamak isteyen Eflatun-Beyazlılar gelecek sezon için şimdiden hazırlığa başladı.

YORUM YAZ