MENÜ

Real Madrid'e Arda Güler teklifi! 4 Takım Arda Güler'in peşinde

Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Arda Güler'e 4 takım talip oldu. Kulüp yönetimi milli futbolcu için kararını verdi.

Real Madrid'e Arda Güler teklifi! 4 Takım Arda Güler'in peşinde

Real Madrid'de rotasyona dahil Arda Güler ilk 11'de süre bulmakta oldukça zorlanıyor. Milli futbolcu sadece Kral KUpası son 32 turunda oynanan Arandina maçına ilk 11'de başlamıştı.

Haberin Devamı

Genelde yedek kulübesinde yer alan ve maçların son dakikalarında oyuna dahil olan Arda Güler'e 4 takım birden talip oldu. Real Madrid, Arda Güler için kararını verdi.

Real Madride Arda Güler teklifi 4 Takım Arda Gülerin peşinde

ARDA GÜLER'İN ÖNCELİĞİ MİLLİ TAKIM

Sezon başında Fenerbahçe'den büyük beklentilerle Real Madrid'e transfer olan fakat sakatlıklar sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Arda Güler, geniş kadroda yer almaya başlasa da istediği süreleri alamıyor. Genç yeteneğin Real Madrid'de istediği süreleri alamaması ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

İspanyol basınında yer alan habere göre Arda Güler için ilk öncelik Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'te A Milli Takım formasını giymek. Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan Arda Güler'in bu konuda endişelendiğinin altı çizilirken en büyük arzusunun A Milli Takım ile EURO 2024 kadrosunda yer almak olduğu belirtildi. Genç yeteneğin açıklanacak kadroyu beklediği ve Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etmeyi çok istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'E 4 TALİP BİRDEN!

Defensa Central'de yer alan habere göre Arda Güler Milani Las Palmas, Mallorca ve Real Sociedad talip oldu. Kulüp ayrılma kararını tamamen Arda Güler'e bırakacak.

Habere göre Arda Güler, Real Madrid'de forma şansı bulamamasından rahatsız ve yaz aylarında bir çıkış yolu aranacak. Real Madrid her ne kadar Milan'dan teklif alsa da başkan Florentino Perez, Arda Güler'in İspanya'da kalmasını istiyor. Real Sociedad, Mallorca, ve Las Palas bu bağlamda Arda Güler' listelerine dahil etti.

Real Madride Arda Güler teklifi 4 Takım Arda Gülerin peşinde

ARDA GÜLER KİRALANMAYA SICAK BAKIYOR

Arda Güler, Real Madrid'de süre bulabileceğine inanıyor fakat durum değişmezse yaz aylarında gelebilecek teklifleri değerlendirmeye hazır durumda. Haberde Arda Güler'in tüm potansiyelini gösterip Real Madrid'e daha güçlü dönme alternatifini de düşündüğü aktarıldı.

Ayrıca Endrick ve Kylian Mbappe'nin de takıma dahil olmasının Arda Güler için dezavantaj olabileceği vurgulandı. Bu nedenle Arda Güler'in sezon sonunda kiralık olarak ayrılma ihtimalinin artabileceği ifade edildi.

Real Madride Arda Güler teklifi 4 Takım Arda Gülerin peşinde

YORUM YAZ