MENÜ

Dani Alves tecavüzden suçlu bulundu! 4 yıl 6 ay hapse mahkum edildi

İspanyol mahkemesi Brezilya eski futbolcu Dani Alves'i Barcelona'da bir gece kulübünde bir kadına tecavüz etmekten suçlu buldu. Alves 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Dani Alves tecavüzden suçlu bulundu! 4 yıl 6 ay hapse mahkum edildi

İspanyol mahkemesi bugün verdiği kararla Brezilyalı yıldız futbolcu Dani Alves'i Barselona'daki bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu buldu.

Haberin Devamı

SÜPER LİG DEVİNE İMZA

1 YILDAN FAZLADIR CEZAEVİNDE

Olaylar 30 Aralık'ı 31 Aralık 2022'ye bağlayan gece Barselona'daki Sutton gece kulübünde meydana geldi. Dani Alves 20 Ocak 2023'te cezaevine girdi, yani bir yıldan biraz fazla bir süredir Can Brians 2 cezaevi merkezinde bulunuyor.

4 YIL 6 AY HAPSE MAHKUM EDİLDİ

İspanyol mahkemesi Brezilya eski futbolcu Dani Alves'i Barcelona'da bir gece kulübünde bir kadına tecavüz etmekten suçlu buldu. Alves dört yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

Dani Alves tecavüzden suçlu bulundu 4 yıl 6 ay hapse mahkum edildi

SUÇLAMALARI REDDETMİŞTİ

Tarihin en çok madalya kazanan futbolcularından biri olan 40 yaşındaki futbolcu, 31 Aralık 2022 günü yaşanan olayda bir kadına cinsel saldırıda bulunduğunu reddetmişti. Avukatı beraat kararı verilmesini talep etmişti ve Alves cezaya itiraz edebilir.

Haberin Devamı

DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDE FORMA GİYDİ

Futbolculuk kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus ve PSG gibi büyük kulüplerin formalarını giyen Dani Alves, Brezilya Milli Takımı formasıyla da 100'ün üzerinde maça çıkmıştı.

 Dani Alves tecavüzden suçlu bulundu 4 yıl 6 ay hapse mahkum edildi

YORUM YAZ