MENÜ

Real Madrid yıldızı Arda Güler'den çarpıcı sözler! Suskunluğunu bozdu

Real Madrid'in genç süper solağı Arda Güler, takımdan kiralık olarak gideceğine dair iddialar hakkında ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Real Madrid yıldızı Arda Güler'den çarpıcı sözler! Suskunluğunu bozdu

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Almeria maçında oyuna alınmayınca sinirlenip yeleği kenara fırlatan genç yıldızın takımdan kiralık olarak gönderileceği iddia edilmişti. İspanyol basınından Sport’un haberine göre yıldızlar arasında forma şansı bulmakta zorlanan Arda için Madrid'in kiralama formülüne gideceği dillendirilmişti.

Haberin Devamı

Real Madrid yıldızı Arda Gülerden çarpıcı sözler Suskunluğunu bozdu

PEREZ'LE SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Arda'nın kiralık olarak takımdan gönderileceğine dair haberlerin çıkmasının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre Arda Güler, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile bir görüşme gerçekleştirdi. Söz konusu haberi, Arda'yı çok yakından takip eden Defensacentral de sosyal medya hesabından paylaştı.

KARAR VERİLDİ!

Genç yıldızın başkan Florentino Perez ile yaptığı görüşmenin ardından Arda Güler'in Real Madrid'de kalmasına karar verildiği bildirildi. Öte yandan bu toplantının, dün ortaya atılan 'Arda kiralanacak' haberlerini durdurmak için yapıldığı kaydedildi. Haberin devamında ise Real Madrid'in, Arda'ya güvendiği bildirildi. Carlo Ancelotti'nin de yıldız oyuncuya sezonun geri kalan bölümünde şanslar vereceği gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

Real Madrid yıldızı Arda Gülerden çarpıcı sözler Suskunluğunu bozdu

SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Defensa Central'de yer alan habere göre Arda Güler, son dönemde yaşananlarla ilgili suskunluğunu bozdu. Takımda kalacağını üzerine basarak vurgulayan yıldız futbolcu, "Carlo Ancelotti'nin bana güvenmesi için elimden geleni yapacağım, Real Madrid'den ayrılmayacağım" ifadelerini kullandı.

Arda Güler'den tepki! Ancelotti oyuna almayınca...

 

YORUM YAZ